lördag, oktober 20, 2007

Inspiration

Jag har hittat Camilla Engmans hemsida. http://www.camillaengman.com Hon gör jätte fina illustrationer, målningar och collage. Kolla in det!
Blev så inspirerad av att fixa en riktig hemsida. Jag vill ha en sån som Marie har (nu låter jag som en grinunge), men jag är trött på den här opersonliga bloggen. Men hon, Camilla Engman, har ju en separat blogg och så kan ju jag också ha förstås. Ja ja vi får se...

1 kommentar:

Marie - Med mina händer... sa...

Ja, jag hittade också till hennes sida bara för några dagar sen! UNDERBARA grejer! Och kan tänka mig att du gillar hennes stil. :-) För du har ju bra smak. (haha!)

Ang. min hemsida så valde ju jag kille efter tekniska meriter (sen att jag råkade älska honom var ju bara en bonus *fnissar*) och om du vill kan du nog få låna hans hjärna... Om inget annat så för att "hotta" upp bloggen så den känns mer din. Jag fattar typ noll av sånt här, även om jag skulle vilja kunna.
När Robert byggt min sida frågade jag honom om den typ bara gick att kopiera åt dig och så fick du utforma den som du ville och det var inte så jobbigt sa Robert. Problemet är att du måste hitta ett ställe att ha hemsidan på... det är inte så många som har Lasso i grunden. Vi har lagt upp min sida på Roberts jobb, och han vill inte belasta jobbet med mer privata grejer. Tyvärr.
En vän till mig har gjort denna hemsida (http://www.uniquelyme.se/) utifrån en gratismall på nätet. Kanske det kan vara något. Där kan du lägga in en av dina illustrationer på förstasidan och sen fylla på i galleriet efter hand.
Allt går att ordna! Du måste lära dig att utnyttja dina kontakter! ;-)