söndag, juli 15, 2007

krångel

Igår så bröts internetkopplingen när jag skrev så jag la in gårdagens inlägg idag i stället. Så läs det och låtsas som om det var i går. Alltså inte idag utan igår. Idag ska jag skriva något nytt. Jag är besatt av boken.... Hur ska detta sluta idag. Jag glömmer tid och rum.
Just ja!!!! Men herregud! Jag ska ju åka hem idag. Måste packa ner mina saker.

3 kommentarer:

Marie - Med mina händer... sa...

Nu gör du mig heeeelt förvirrad... Är igår idag? Eller tvärtom? ;-)
Min hjärna har inte helt återhämtat mig sen kraschen i december... (testade förresten att göra ett IQ-test via nätet... men jag fick avbryta för jag klarade inte av det - trodde jag var hyfsat återhämtad. Inte.) Men det är ganska skönt att leva i en lite friare dummare tillvaro. ;-) Så har jag något att skylla min ointelligens på också. (stavade jag rätt?)
Hoppas du får ett par sköna dagar ledigt hemma. Har ni börjat packa, förresten? Alltså, jag menar inte att stressa dig nu när du är ledig, det lät kanske så... utan jag bara undrar hur det går inför flytten.

Ta hand om dig! Kram, Marie.

Åsa sa...

Det går sakta med flytten. Vi har inte kommit igång alls. Eller jag har sorterat ut lite böcker som jag ska lämna bort. Det är allt. Flyttkartonger jag vi fått låna, så det är i alla fall fixat. Det är väl bara att börja lite pö om pö. Tänkte skaffa lite IKEA kassar och packa kläder och sängkläder och så i. Jag trodde att jag skulle hinna en del när jag är hemma, men två dagar bara flyger iväg.
Undrar hur mitt IQ test skulle bli... Visste inte ens att man kunde kolla det på nätet..... Jag tycker att "en friare och dummare tillvaro" låter jätte skönt! :-D Vi kör på det tycker jag! Varför ska man veta så mycket man inte behöver veta egentligen
;-)
Jag tror kossorna gillade Chuck Berry bäst. Appropå din fråga i förra kommentaren. Det borde vara lättare att tugga i takt till en blues än att tugga i takt till gubbrock. Tycker inte du det? :-)

Marie - Med mina händer... sa...

*skrattar* Håller fullständigt med dig där. Ska man tugga gräs så ska det vara till blues! :-D

Förstår att du har fullt upp och att flytten känns inte som prio ett just nu. Det är ju ingen panik, det är bara jag som planerar och strukturerar till förbannelse. Inte så hälsosamt, och jag jobbar på att vara mer spontan och flexibel.
Men det är ju kanon att ha ordnat flyttlådor! Steg ett är avklarat. Sen kan ni packa efterhand... För det är ju ganska mycket som man använder in i det sista, sånt som är svårt att packa ner innan.
Men rensa är ju bra. Man samlar på sig en hel del som man kan skänka bort/slänga/sälja. Och vid en flytt är det ett ypperligt tillfälle att ta tag i det!

Ha det gott!